Glaswanden

Met een glaswand van Das en Vlassak Zonweringen creëert u buiten een heerlijk beschut terras of balkon. De glaswanden vergroten uw leefruimte, waardoor u nog vaker en langer van uw terras of overkapping kunt genieten.

Terrasoverkapping met Glas

Vaste beglazing met aluminium kozijn

Met de V785-Serena kan een terrasoverkapping aan de zijkanten met vaste beglazing worden afgesloten. Zo ontstaat er een mooie en beschutte ruimte met veel glas en licht die de perfecte overgang vormt tussen natuur en woning. Zo kunt u een overkapping omtoveren tot een sfeervolle tuinkamer, waarin u beschut van alle weersinvloeden kunt genieten van het buiten zijn. De V785-Serena glasafdichting kent een rechte en een schuine variant. Zo kan de terrasoverkapping altijd naadloos worden afgesloten.

Vast kozijn met glas aan de zijkant

Glazen schuifpui

De V790-Solano schuifpui maakt het mogelijk de terrasoverkapping gedeeltelijk te openen wanneer het weer dat toelaat. Er bestaat een 2-delige en een 4-delige variant van de V790-Solano. De 2-delige variant heeft één schuifbaar deel dat zich links of rechts kan bevinden. De 4-delige variant kent een maximale breedte van maar liefst zes meter en bevat twee schuifbare delen. De schuifpui kan van binnen en buiten worden vergrendeld.

Terrasoverkapping met Glas en glazen schuifpui

Glaswand met schuifsysteem

De glaswanden V760-Sa Caleta en V770-Salinas beschikken over een flexibel schuifsysteem. U schuift de panelen naar behoefte geheel of gedeeltelijk open of dicht. De V760-Sa Caleta glaswand voor buiten is voorzien van gehard glas van 8 mm dik. Door middel van een soepel rails schuift u de wand gemakkelijk open of dicht. U creëert zo een heerlijk terras waarvan u de mate van beschutting tegen de wind zelf kunt regelen.