Glaswanden

Schuifbare glaswanden

Schuifbare glaswanden kunnen gecombineerd worden met al onze overkappingen, maar ook in bestaande situatie. Met de schuifbare glaswanden van Das en Vlassak Zonweringen creëert u buiten een heerlijk beschut terras of balkon. De schuifbare glaswanden vergroten uw leefruimte, waardoor u nog vaker en langer van uw terras of overkapping kunt genieten.

Terrasoverkapping met Glas

Vaste beglazing met aluminium kozijn

Met een vaste glaswand kan een terrasoverkapping aan de zijkanten worden afgesloten. Zo ontstaat er een mooie en beschutte ruimte met veel glas en licht die de perfecte overgang vormt tussen natuur en woning. Zo kunt u een overkapping omtoveren tot een sfeervolle tuinkamer, waarin u beschut van alle weersinvloeden kunt genieten van het buiten zijn. De vaste glasafdichting kent een rechte en een schuine variant. Zo kan de terrasoverkapping altijd naadloos worden afgesloten.

Vast kozijn met glas aan de zijkant

Glazen schuifpui

De glazen schuifpui maakt het mogelijk de terrasoverkapping gedeeltelijk te openen wanneer het weer dat toelaat. Er bestaat een 2-delige en een 4-delige variant. De 2-delige variant heeft één schuifbaar deel dat zich links of rechts kan bevinden. De 4-delige variant heeft in het midden 2 schuifbare delen en links en rechts vaste panelen, met een maximale breedte van maar liefst zes meter. De schuifpui kan van binnen en buiten worden vergrendeld.

Terrasoverkapping met Glas en glazen schuifpui