Veranda zonwering

Met een veranda zonwering bepaalt u zelf de warmte en lichtval onder uw terrasoverkapping, serre of lichtstraat. Onaangename temperaturen onder uw veranda of in huis behoren dan ook tot de verleden tijd.

Er zijn twee manieren om zonwering te plaatsen, je hebt zonwering aan de bovenzijde en zonwering aan de onderzijde. Zonwering aan de bovenzijde werkt het meest effectief, maar is ook gevoeliger voor weersinvloeden. Zonwering aan de onderzijde van het dak werkt naast zonwerend ook sfeerverhogend, en is minder gevoelig voor weersinvloeden.

De ideale oplossing om de temperatuur op uw terras te regelen…

Bedieningscomfort met afstandsbediening

uw zonwering wordt voortgedreven door en Somfy motor. De Somfy afstandsbedieningen zijn ideaal om uw verandazonwering op afstand te openen en te sluiten. Met één Somfy afstandsbediening bestuurt u één of meerdere zonweringen, tegelijk of individueel. Het systeem is flexibel en biedt vrijheid en gemak:

Zonweringsdoek

De keuze van het doek is erg bepalend voor de sfeer en uitstraling van uw verandazonwering. Daarom biedt Das en Vlassak Zonweringen u een breed assortiment zonweringsdoeken. U kunt kiezen uit:

Uni: doeken die uitgevoerd zijn in één kleur.
Blokstrepen: doeken met streepdesign, uitgevoerd in twee verschillende kleuren van gelijke breedte.
Fantasiedesign: doeken met een gevarieerd streeppatroon.