Windschermen

Met een windscherm van Das en Vlassak zonwering kunt u heerlijk beschut genieten van uw tuin of terras. Het glazen scherm houdt de wind tegen, maar laat het zonnetje door. Kortom: u creëert de meest aangename omstandigheden om lekker buiten te zitten. U heeft de keuze uit meerdere varianten.

V730-Biarritz windscherm

Het V730-Biarritz windscherm kent eindeloze mogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit hoeveel panelen het windscherm moet bestaan: één, twee of drie panelen. Het onderste paneel kan bovendien uitgevoerd worden in volkern (Trespa), waardoor de inkijk kan worden beperkt. Het is mogelijk meerdere windschermen aan elkaar te koppelen. Zo kunt u zelf bepalen hoe lang de afscheiding wordt.

V745-Lüderitz windscherm

Het bijzondere aan het V745-Lüderitz windscherm is dat het scherm beweegbaar is. Dit houdt in dat u dit windscherm, afhankelijk van de weersomstandigheden, in of uit kunt schuiven, dit kan zowel handmatig als elektrisch. Door deze functie is de V745-Lüderitz ideaal als terrasafscheiding; wanneer het hard waait, kunt u heerlijk beschut op uw terras zitten. Gaat de wind liggen, dan kunt u het scherm inschuiven.
Net als bij de V730-Biarritz, is het mogelijk meerdere windschermen aan elkaar te koppelen.

Beide windschermen zijn voorzien van 5 (mm) gehard glas.
Standaard uitvoering in technisch Zilver of VS716 (antraciet structuurlak).