Gordijnen Best

Uitgebreide showroom
Kwaliteit-A materiaal en diensten
Previous
Next
Achterkant showroom

De mooiste gordijnen voor Best

Het wordt weer eens tijd voor nieuwe gordijnen? Neem dan eens een kijkje in de webshop van Das & Vlassak zonweringen. Wij hebben een groot aantal verschillende gordijnen voor u klaarhangen. Deze kunt u ook komen bekijken in onze showroom in Best, waar u de kwaliteit van de gordijnen eens in het echt ziet. Tot de gordijnen die we verkopen behoren onder andere duo rolgordijnen, jaloezieën, paneelgordijnen, plissegordijnen, lamellen en vouwgordijnen. Zo weet u zeker dat u bij ons precies die gordijnen vindt die het mooiste aansluiten op uw persoonlijke smaak. Niet alleen verkopen we verschillende modellen, maar ook meerdere verschillende kleuren. Bij ons is raamdecoratie altijd maatwerk en proberen we dit zoveel mogelijk op de stijl van uw huis aan te sluiten.

Op zoek naar gordijnen voor Best?

U woont in Nuenen, Waalre, Son & Breugel, Heeze/Leende of Deurne en bent op zoek naar nieuwe gordijnen voor uw huis? Dan raden we u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Das & Vlassak. Wij hebben de stijlen, materialen en kleuren in huis waar u zeker vrolijk van wordt. Die kunt u komen bekijken in onze webshop, maar ook in onze showroom. Onze medewerkers staan voor u klaar om samen met u te bekijken welke gordijnen u het mooist vindt. We raden u aan om gewoon eens een kijkje te nemen als u gordijnen voor Best zoekt. Uiteraard bent u ook bij ons welkom als u op zoek bent naar gordijnen voor Nuenen, Waalre, Son & Breugel, Heeze/Leende of Deurne.

Meer weten over onze gordijnen?

Als u op zoek bent naar nieuwe gordijnen voor uw huis, dan komt u gewoon een keer langs bij Das & Vlassak. Wij hebben ruim dertig jaar ervaring met het verkopen van alle mogelijke zonweringen. U vindt bij ons niet alleen maar gordijnen, maar bijvoorbeeld ook markiezen, terrasoverkappingen en garagedeuren. We vertellen u graag persoonlijk meer over de mogelijkheden die u bij ons heeft.

Contract

Contact opnemen is eenvoudig via onderstaand formulier. Vul de velden in en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook direct bereiken op 0499 – 464 569 of kom langs in onze showroom.

  Uw naam *

  Uw email *

  Uw telefoonnummer *

  Uw woonplaats *

  Onderwerp

  Uw bericht

  Privacyverklaring *

  captcha

  Route naar onze showroom