Gordijnen Eindhoven

Uitgebreide showroom
Kwaliteit-A materiaal en diensten
Previous
Next
Achterkant showroom

De mooiste gordijnen voor Eindhoven en omgeving

Bij Das & Vlassak Zonweringen vindt u een zeer uitgebreid assortiment gordijnen in alle soorten en maten. Of u nu op zoek bent naar jaloezieën, rolgordijnen, vouwgordijnen of plisségordijnen, we garanderen dat u bij ons iets naar uw smaak tegenkomt. Bestel eenvoudig online in onze uitgebreide webshop, of kom eens langs in onze showroom in Best. Hier kunt u alle modellen in het echt bekijken.

Gordijnen Eindhoven

Das & Vlassak Zonweringen is een bedrijf dat ruim 40 jaar de meest complete oplossingen biedt op het gebied van zonwering. Naast gordijnen verkopen we ook buitenzonwering, glaswanden, terrasoverkappingen, garagedeuren, shutters en een uitgebreid assortiment Velux-producten. We verkopen zonwering voor elke ruimte, en voor elk budget. Bij Das & Vlassak Zonweringen kunt u terecht voor topmerken als Velux, Verano, BD-Line, Stobag en Somfy. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren over het soort zonwering dat in uw huis of bedrijf het beste tot zijn recht komt.

Gordijnen in alle soorten en maten

Das & Vlassak Zonweringen is dé expert op het gebied van zonwering voor mensen in de omgeving Eindhoven, maar ook in de omgeving van Oirschot, Veldhoven, Valkenswaard en Geldrop. Ook ver daarbuiten zijn wij bekend om ons assortiment en onze service. Als u bij uw zoektocht naar gordijnen Eindhoven aandoet, dan kunt u bij ons uw hart ophalen. Alle verschillende soorten gordijnen in ons assortiment zijn in meerdere kleuren en formaten te verkrijgen, zodat er altijd een gordijn te vinden is dat precies bij uw interieur en wensen past. Neem alleen al ons Velux-assortiment, waar we raamdecoratie hebben in zo’n 150 verschillende kleuren en dessins! We zijn daarnaast dealer van de merken Verano, Somfy en BD Line. Ook voor deze merken kunnen wij u zodoende assisteren in uw zoektocht naar de ideale zonwering. Kijk voor meer informatie even rond op deze site, of bezoek onze webshop op www.bestzonwering.nl.

Contract

Contact opnemen is eenvoudig via onderstaand formulier. Vul de velden in en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook direct bereiken op 0499 – 464 569 of kom langs in onze showroom.

  Uw naam *

  Uw email *

  Uw telefoonnummer *

  Uw woonplaats *

  Onderwerp

  Uw bericht

  Privacyverklaring *

  captcha

  Route naar onze showroom