Gordijnen Tilburg

Uitgebreide showroom
Kwaliteit-A materiaal en diensten
Achterkant showroom

Op zoek naar de mooiste gordijnen van Tilburg?

Is het weer eens tijd voor nieuwe gordijnen? Neem dan een kijkje op de website van Das & Vlassak zonweringen. Ons bedrijf is expert op het gebied van alle mogelijke soorten zonwering. We hebben een ruim assortiment producten voor u online staan, daarnaast kunt u ook altijd contact met ons opnemen als u hier vragen over heeft. Daarvoor bent u ook altijd welkom in onze uitgebreide showroom. Wilt u meer weten over onze producten en de mogelijkheden die wij u te bieden hebben? Op onze website vindt u over elk product dat wij in de aanbieding hebben uitgebreide informatie. Bij ons vindt u altijd de beste merken en de mooiste modellen.

Nieuwe gordijnen voor Tilburg

Das & Vlassak zonweringen is een bedrijf waar mensen werken met passie voor alle mogelijke soorten zonwering. Het maakt niet uit wat voor gordijnen u precies zoekt, u kunt er altijd op rekenen dat u ze in ons assortiment terug gaat vinden. We verkopen een groot aantal verschillende gordijnen. Denkt u daarbij onder andere aan rolgordijnen, paneelgordijnen, plissegordijnen, lamellen en vouwgordijnen. Elk soort gordijn is bij ons in meerdere verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, we raden u dan ook aan om gewoon eens een kijkje in onze collectie te nemen om precies die gordijnen te vinden waar u het meest vrolijk van wordt.

Meer weten over gordijnen in Tilburg?

Als u meer wilt weten over onze mooie gordijnen, of deze misschien een keer in het echt wilt bekijken, dan raden we u aan om eens in onze showroom langs te komen. We hebben alles hier op ware grootte voor u klaarstaan en kunnen u dan ook adviseren over welke soort gordijnen het beste in uw huis past. U kunt ons inschakelen voor het ophangen van de gordijnen, maar we adviseren u ook graag als u dit liever zelf wil doen. Bij Das & Vlassak zonweringen vindt u die gordijnen en zonweringen waar u vrolijk van wordt!

Contract

Contact opnemen is eenvoudig via onderstaand formulier. Vul de velden in en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook direct bereiken op 0499 – 464 569 of kom langs in onze showroom.

Uw naam *

Uw email *

Uw telefoonnummer *

Uw woonplaats *

Onderwerp

Uw bericht

Privacyverklaring *

captcha

Route naar onze showroom