Gordijnen Tilburg

Uitgebreide showroom
Kwaliteit-A materiaal en diensten
Previous
Next
Achterkant showroom

Op zoek naar de mooiste gordijnen van Tilburg?

Is het weer eens tijd voor nieuwe gordijnen? Neem dan een kijkje op de website van Das & Vlassak zonweringen. Ons bedrijf is expert op het gebied van alle mogelijke soorten zonwering. We hebben een ruim assortiment producten voor u online staan, daarnaast kunt u ook altijd contact met ons opnemen als u hier vragen over heeft. Daarvoor bent u ook altijd welkom in onze uitgebreide showroom. Wilt u meer weten over onze producten en de mogelijkheden die wij u te bieden hebben? Op onze website vindt u over elk product dat wij in de aanbieding hebben uitgebreide informatie. Bij ons vindt u altijd de beste merken en de mooiste modellen.

Nieuwe gordijnen voor Tilburg

Das & Vlassak zonweringen is een bedrijf waar mensen werken met passie voor alle mogelijke soorten zonwering. Het maakt niet uit wat voor gordijnen u precies zoekt, u kunt er altijd op rekenen dat u ze in ons assortiment terug gaat vinden. We verkopen een groot aantal verschillende gordijnen. Denkt u daarbij onder andere aan rolgordijnen, paneelgordijnen, plissegordijnen, lamellen en vouwgordijnen. Elk soort gordijn is bij ons in meerdere verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, we raden u dan ook aan om gewoon eens een kijkje in onze collectie te nemen om precies die gordijnen te vinden waar u het meest vrolijk van wordt.

Meer weten over gordijnen in Tilburg?

Als u meer wilt weten over onze mooie gordijnen, of deze misschien een keer in het echt wilt bekijken, dan raden we u aan om eens in onze showroom langs te komen. We hebben alles hier op ware grootte voor u klaarstaan en kunnen u dan ook adviseren over welke soort gordijnen het beste in uw huis past. U kunt ons inschakelen voor het ophangen van de gordijnen, maar we adviseren u ook graag als u dit liever zelf wil doen. Bij Das & Vlassak zonweringen vindt u die gordijnen en zonweringen waar u vrolijk van wordt!

Contract

Contact opnemen is eenvoudig via onderstaand formulier. Vul de velden in en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook direct bereiken op 0499 – 464 569 of kom langs in onze showroom.

  Uw naam *

  Uw email *

  Uw telefoonnummer *

  Uw woonplaats *

  Onderwerp

  Uw bericht

  Privacyverklaring *

  captcha

  Route naar onze showroom