Duo rolgordijn

Een Duo rolgordijn geeft uw woonkamer een warme uitstraling, en de praktische eigenschappen van een jaloezie. Wilt u graag warmte, sfeer en controle over het licht dat uw huis binnenkomt? Dan is een Duo rolgordijn de perfecte oplossing.

Warmte, sfeer en controle over het licht in huis…

Het Duo rolgordijn is een rolgordijn met twee soorten banen stof: transparant en niet-transparant. Het stof zit dubbel op een rol, het achterste gedeelte zit vast en het voorste deel kan op en neer bewogen worden door middel van een bedieningsketting. Zo is het mogelijk de transparante banen van beide lagen op elkaar te schuiven, hierdoor wordt het licht doorlatend, of juist over de niet-transparante banen te plaatsen, hierdoor wordt het lichtwerend. Het is ook mogelijk om het Duo rolgordijn helemaal omhoog of omlaag te rollen. Zo kunt u zelf de mate van privacy en lichtinval in uw huis regelen. Het Duo rolgordijn kan ook worden opgehangen voor een draai-kiepraam, door middel van zijgeleiding.

Met een Duo rolgordijn van Das en Vlassak zonweringen haalt u geen standaard model in huis, maar een product dat voor u op maat is gemaakt.

Kleur

Het Duo rolgordijn is verkrijgbaar in ruim 30 kleuren. Er zit gegarandeerd een kleur bij die past bij uw persoonlijke smaak en interieur.