Veranda Eindhoven

Uitgebreide showroom
Kwaliteit-A materiaal en diensten
Previous
Next
Achterkant showroom

De mooiste veranda’s van Eindhoven en omstreken

Wie wil er nou niet een mooie veranda in de tuin? Vaak blijft het dromen over een veranda bij niet meer dan een droom, maar samen met u kunnen wij deze droom werkelijkheid laten worden. Das & Vlassak Zonweringen is de specialist op dit gebied voor Eindhoven en omstreken. Wilt u een mooie veranda en woont u in de regio Eindhoven, Oirschot, Veldhoven, Valkenswaard of Geldrop, dan loont het de moeite zeker om een keer bij ons langs te komen!

Veranda Eindhoven

Als u kiest voor een mooie veranda, dan maakt u van uw tuin bijna een extra kamer in uw huis. Een veranda is een mooi afdak voor uw tuin, waar u genoeglijk onder kunt zitten. Aan de ene kant kunt u deze veranda beschouwen als een perfecte manier van zonwering, maar aan de andere kant is een veranda ook inzetbaar om het op uw terras juist warmer te maken. Dat is nog eens een fijne, sfeervolle manier om uw tuin optimaal te gebruiken!

Voor een veranda Eindhoven en omstreken bezoeken

Het mooie aan onze veranda’s is dat u er voor kunt kiezen om een extra laag over het glazen dak naar beneden te laten zakken. Deze zonwerende laag kunt u gebruiken om al te fel zonlicht tegen te houden. U laat deze laag zakken met behulp van een onzichtbare motor van Somfy, die u eenvoudig kunt bedienen met een afstandsbediening. Het is met deze afstandsbediening ook mogelijk om meerdere schermen gelijk naar beneden te laten glijden.

Een ruime keuze zonweringsdoeken

Das & Vlassak zonwering heeft een ruime keuze op het gebied van zonweringsdoeken voor over uw veranda. U kunt hierbij kiezen uit egale doeken in meerdere kleuren, maar ook uit doeken met een streepdesign. De strepen zijn bij dit design van verschillende kleuren, maar wel even breed. Tot slot hebben we ook nog ons fantasiedesign, wat bestaat uit doeken met een speciaal strepenpatroon.

Contract

Contact opnemen is eenvoudig via onderstaand formulier. Vul de velden in en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook direct bereiken op 0499 – 464 569 of kom langs in onze showroom.

  Uw naam *

  Uw email *

  Uw telefoonnummer *

  Uw woonplaats *

  Onderwerp

  Uw bericht

  Privacyverklaring *

  captcha

  Route naar onze showroom