Markiezen Den Bosch

Uitgebreide showroom
Kwaliteit-A materiaal en diensten
Previous
Next
Achterkant showroom

De pracht en praal van onze markiezen

Bij Das & Vlassak houden we wel van markiezen. Deze nostalgische vorm van zonwering roept herinneringen op aan vervlogen tijden. Dit wil niet zeggen dat markiezen ouderwets zijn. Ook bij een hedendaagse nieuwbouwwoning is een markies een mooie toevoeging aan het exterieur. Niet alleen dat, ze werken daarnaast namelijk ook perfect als zonwering.

Markiezen Den Bosch

Als u stijl en sfeer wilt toevoegen aan uw huis, dan maakt u met een markies een goede keuze. Vroeger vond u markiezen voornamelijk aan de duurste hotels en restaurants, maar tegenwoordig zijn ze geschikt voor iedereen die een mooie, opvallende manier van zonwering wil gebruiken voor woning of horecagelegenheid. U vindt bij ons een breed scala aan markiezen. U kunt hierbij kiezen uit verschillende kleuren. Onze markiezen zijn verkrijgbaar in elke RAL-kleur. Dit houdt in dat u de keuze hebt uit letterlijk honderden verschillende kleuren en tinten. Das & Vlassak is premium partner van Verano, via ons kunt u bij hen gratis kleurstalen aanvragen, om zo een goede indruk te krijgen van welk soort markies het beste bij u past. In onze webshop vindt u hier alle informatie over.

De mooiste markiezen van Den Bosch en omstreken… En ver daarbuiten!

Als u in u zoektocht naar markiezen Den Bosch en omstreken zoekt, dan bent u ook altijd welkom bij onze showroom in Best. We hebben het grootste aanbod in de regio Den Bosch, Boxtel, Schijndel, Veghel en Sint-Oedenrode. In onze showroom kunt u onze markiezen bekijken en kiezen welke constructiemethode het meest tot uw verbeelding spreekt. U kunt de markiezen laten opbouwen uit stevig, duurzaam hout of aluminium. Ook kunt u hier de verschillende kleuren bekijken. Als u de kleuren in het echt ziet kunt u toch de beste indruk krijgen van welke kleur het beste bij uw huis of bedrijf past. Dankzij de variatie aan kleuren kunt u er zeker van zijn dat u een uniek stukje zonwering in huis haalt!

Contract

Contact opnemen is eenvoudig via onderstaand formulier. Vul de velden in en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook direct bereiken op 0499 – 464 569 of kom langs in onze showroom.

  Uw naam *

  Uw email *

  Uw telefoonnummer *

  Uw woonplaats *

  Onderwerp

  Uw bericht

  Privacyverklaring *

  captcha

  Route naar onze showroom