Showroom afspraak

Wat je staat te wachten als je besluit om naar onze showroom te reizen? Het enige wat we je kunnen prijsgeven is dat een bezoek de moeite waard is. In welke fase je ook bent in je zoektocht. Je zult geïnspireerd worden en dichterbij hetgeen waar je naar op zoek was. Om je iets prijs te geven hebben we besloten om wat foto’s te presenteren.

Maak een afspraak in de showroom

We nemen graag de tijd om je te helpen met een persoonlijk advies op maat voor jouw wensen. Vraag daarom alvast jouw afspraak aan via onderstaand formulier en we nemen snel contact met je op.


  10

  Perfecte service!

  Na een mail van ons over een probleem met het zonnescherm werd er door deze firma meteen telefonisch gereageerd. Er werden afspraken gemaakt die ook werden nagekomen dit in tegenstelling tot andere firma’s (o.a. GENZO). Ons probleem is op een meer dan correcte wijze opgelost waarvoor hartelijk dank!! De service is geweldig onze complimenten.

  M.C.M. Smetsers
  9.3

  Erg tevreden

  Wilco Vlassak kwam zelf de situatie opnemen en zorgde voor oplossingen waar die nodig waren. Bij het installeren kwam hij zelf ook nog langs om te kijken of alles goed ging. De markiezen zijn nog mooier dan ik verwacht had.

  Cindy