Wie op zoek is naar zonwering, binnen of buiten, doet er goed aan om even naar Best te rijden. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een regionale expert en wij bieden voor elk raam en iedere ruimte dé perfecte oplossing!

Premium partner Verano®

Wij zijn premium partner van A-merk Verano® en service en kwaliteit staan in onze dienstverlening centraal. Je bent van harte welkom in onze showroom voor een uitgebreid advies van een van onze specialisten. Heb je een vraag? Bel ons of stuur een e-mail. Wij zijn er voor je!

10

Uitstekende service en geweldig eindresultaat!

Bij het inmeten door Wilco van onze tuinoverkapping kregen we goed advies over de mogelijkheden en kosten. Alle afspraken zijn daarna ook netjes na gekomen. Nadat de tuinkamer geplaatst was bleek er na enkele weken een lek te zijn maar dit is door Robert keurig opgelost. Het zonnescherm, screen en de elektrische rolluiken die we hebben laten plaatsen werken perfect. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en het eindresultaat is geweldig geworden!.

Jopie
9.5

Goede en snelle levering en montage

Goede en snelle levering plus montage van mijn rolluiken. Fijne en duidelijke communicatie. Helemaal bijzonder is dat ze ook klaar stonden voor een reparatie van een ander rolluik dat niet door ze geleverd is. Dat is pas goede service!

Dave van Straten

Bekijk hier onze showroom en een aantal toffe projecten!

Bekijk hier onze showroom en een aantal toffe projecten!

Benieuwd wat anderen
over ons zeggen?

Wij vinden het erg belangrijk dat je een fijn gevoel bij ons hebt en doen daarom altijd
ons uiterste best voor je. De ervaringen spreken voor zich!