Wie op zoek is naar zonwering, binnen of buiten, doet er goed aan om even naar Best te rijden. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een regionale expert en wij bieden voor elk raam en iedere ruimte dé perfecte oplossing!

Premium partner Verano®

Wij zijn premium partner van A-merk Verano® en service en kwaliteit staan in onze dienstverlening centraal. Je bent van harte welkom in onze showroom voor een uitgebreid advies van een van onze specialisten. Heb je een vraag? Bel ons of stuur een e-mail. Wij zijn er voor je!

10

Perfecte service!

Na een mail van ons over een probleem met het zonnescherm werd er door deze firma meteen telefonisch gereageerd. Er werden afspraken gemaakt die ook werden nagekomen dit in tegenstelling tot andere firma’s (o.a. GENZO). Ons probleem is op een meer dan correcte wijze opgelost waarvoor hartelijk dank!! De service is geweldig onze complimenten.

M.C.M. Smetsers
9.3

Zonwering met een perfecte prijs- / kwaliteitverhouding.

Recent screens laten plaatsen waarvan de ervaring nu al geweldig is. Ze zijn van een mooie kwaliteit en voldoen geheel aan onze verwachting. Netjes geplaatst door zeer vriendelijke/correcte medewerkers.

Henk

Benieuwd wat anderen
over ons zeggen?

Wij vinden het erg belangrijk dat je een fijn gevoel bij ons hebt en doen daarom altijd
ons uiterste best voor je. De ervaringen spreken voor zich!