Gesloten

Ontdek onze showroom

Je kunt natuurlijk eindeloos blijven scrollen door Pinterest of online kijken of iets past bij jouw woning. Maar je kunt ook de auto of fiets pakken en richting onze showroom rijden.

Vanuit onze showroom voorzien wij je graag van professioneel advies en inspiratie voor jouw woning. Op deze manier kun je onze uitgebreide collectie ervaren, zien én voelen. Wil je zeker zijn van advies op maat? Dan adviseren wij om een afspraak te maken. Zien we je snel? Dat hopen we wel!

Van harte welkom

Wat je staat te wachten als je besluit om naar onze showroom te reizen? Het enige wat we je kunnen prijsgeven is dat een bezoek de moeite waard is. In welke fase je ook bent in je zoektocht. Je zult geïnspireerd worden en dichterbij hetgeen waar je naar op zoek was. Om je iets prijs te geven hebben we besloten om een video te presenteren.

Maak een afspraak

Loop geheel vrijblijvend binnen in onze showroom of maak hier een showroomafspraak

Adres

Industrieweg 110
5683 CG Best
Tel: 0499-464569

Kaart en routebeschrijving

Openingstijden

maandagGesloten
dinsdag12:00 - 17:00
woensdag10:00 - 17:00
donderdag10:00 - 17:00
vrijdag10:00 - 17:00
zaterdag10:00 - 15:00
zondagGesloten

Hoe kunnen we je helpen?

Wil je weten wat voor jou de beste keuze is? Maak een afspraak om te shoppen met een Specialist in een experience store van Das & Vlassak.

Plan een afspraak

Service van Das & Vlassak

We zien je natuurlijk graag verschijnen, maar misschien wil je zekerheid. Maak dan gerust een showroom afspraak. Dan nemen we álle tijd voor je vraagstuk.