Rolgordijnen Den Bosch

Uitgebreide showroom
Kwaliteit-A materiaal en diensten
Previous
Next
Achterkant showroom

De mooiste rolgordijnen van Den Bosch

Als u op zoek bent naar rolgordijnen in Den Bosch, dan is er waarschijnlijk een aantal dingen waar u op let. Zo is het belangrijk dat u een rolgordijn in Den Bosch op kunt hangen dat mooi bij de stijl van uw interieur past. Het moet de goede kleur hebben, de goede stijl. Daar komt bij dat het niet geheel onbelangrijk is dat uw rolgordijn in Den Bosch niet teveel kost, dat het van goede kwaliteit materiaal is gemaakt en dat u het koopt bij een bedrijf waar men verstand heeft van rolgordijnen en andere vormen van raamdecoratie. In al deze gevallen bent u bij Das & Vlassak absoluut aan het juiste adres.

Een rolgordijn op maat in Den Bosch ophangen

Bij Das & Vlassak vindt u al ruim 30 jaar een professionele blik op raamdecoratie en zonwering. We hebben de producten in ons assortiment waarvan we zeker weten dat u deze graag in uw huis ziet hangen en waarbij u er op kunt rekenen dat ze hun werk goed doen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij voor u op dit gebied in petto hebben? In onze webshop gaat u dan eenvoudig al onze producten bij elkaar vinden. Dat mooie, nieuwe rolgordijn in Den Bosch hangen wij graag voor u op. Indien u het liever zelf ophangt kunnen wij u wel bijstaan met advies indien u dit wenst.

Zoekt u een rolgordijn op maat voor Den Bosch?

Of u nu woont in Den Bosch, Boxtel, Schijndel, Veghel of Sint-Oedenrode, wij helpen u graag met het vinden van de juiste rolgordijnen. Stap gewoon eens bij ons binnen in onze showroom, waar wij al onze producten voor u bij elkaar hebben hangen. We zoeken samen met u de juiste stijl, kleur en lengte zodat u straks uw droom rolgordijnen voor de ramen heeft hangen!

Contract

Contact opnemen is eenvoudig via onderstaand formulier. Vul de velden in en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook direct bereiken op 0499 – 464 569 of kom langs in onze showroom.

  Uw naam *

  Uw email *

  Uw telefoonnummer *

  Uw woonplaats *

  Onderwerp

  Uw bericht

  Privacyverklaring *

  captcha

  Route naar onze showroom