Rolgordijnen Tilburg

Uitgebreide showroom
Kwaliteit-A materiaal en diensten
Previous
Next
Achterkant showroom

Rolgordijnen kopen in Tilburg

Bent u op zoek naar een expert op het gebied van rolgordijnen? Een bedrijf waar men niet alleen vele jaren ervaring heeft met het inkopen en verkopen van rolgordijnen, maar waar service en gevoel voor smaak ook hoog in het vaandel staan? Dan bent u bij Das & Vlassak aan het juiste adres. Wij hebben in ons assortiment namelijk een groot aantal verschillende rolgordijnen voor u klaarstaan, waarbij wij u aanraden om gewoon eens te komen kijken welke rolgordijnen voor Tilburg, Oisterwijk, Goirle, Hilvarenbeek of Moergestel er het beste passen bij uw interieur.

Een rolgordijn voor Tilburg

Als u rolgordijnen op maat in Tilburg wilt kopen, dan raden wij u aan om hiervoor gewoon eens in ons assortiment te komen kijken. U kunt dit eenvoudig online doen, waar wij alle soorten gordijnen overzichtelijk voor u bij elkaar hebben gezet. U kunt er echter ook voor kiezen om een keer langs te komen in onze showroom, waar u al onze producten ook terug kunt vinden. Wij gaan dan samen met u, onder het genot van een heerlijk kopje koffie, bekijken welke rolgordijnen in Tilburg, Oisterwijk, Goirle, Hilvarenbeek of Moergestel gaan hangen.

Een rolgordijn op maat in Tilburg

Als u rolgordijnen wilt kopen, dan is het heel belangrijk dat u deze helemaal op maat laat maken. Indien de maten niet perfect kloppen is het vervelend dat uw nieuwe gordijn niet goed op zijn plek hangt. Wij helpen u graag bij het opmeten van de afmetingen van uw nieuwe rolgordijn en komen het op gemaakte gordijn daarna graag bij u ophangen. Een rolgordijn in Tilburg hoeft bij ons nooit teveel te kosten, u zult bij ons altijd scherpe prijzen zien staan. We hopen dan ook van harte u binnenkort een keer te mogen begroeten in onze showroom!

Contract

Contact opnemen is eenvoudig via onderstaand formulier. Vul de velden in en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook direct bereiken op 0499 – 464 569 of kom langs in onze showroom.

Uw naam *

Uw email *

Uw telefoonnummer *

Uw woonplaats *

Onderwerp

Uw bericht

Privacyverklaring *

captcha

Route naar onze showroom