Rolluiken Den Bosch

Uitgebreide showroom
Kwaliteit-A materiaal en diensten
Previous
Next
Achterkant showroom

De beste rolluiken van Den Bosch en omstreken

U bent op zoek naar een rolluik Den Bosch? Dat komt mooi uit, want Das & Vlassak heeft de stevigste rolluiken van de regio, en ver daarbuiten, in de aanbieding! Bij ons heeft u daarnaast de keuze uit een groot aantal kleuren, zodat u de rolluiken helemaal aan uw persoonlijke smaak kunt aanpassen. Veiligheid hoeft niet saai te zijn! Dit zult u zien in onze showroom, of in onze webshop, Zonweringexclusief.nl.

Rolluiken Den Bosch

Rolluiken voor de ramen geven een groot veiligheidsgevoel. Ze zijn stevig en onbreekbaar, en hebben daarnaast ook een afschrikkende werking op inbrekers. Die zullen zich wel twee keer bedenken als ze zien dat uw huis hermetisch is afgesloten! Maar dat is niet de enige functie van rolluiken. Ze werken ook perfect verduisterend, zodat u van een ongestoorde nachtrust kunt genieten. En ze hebben een zonwerende werking. Zelfs op de warmste dagen blijft het in uw huis lekker koel als u de rolluiken naar beneden heeft.

Wij hebben de meest uitgebreide keuze in rolluiken Den Bosch!

Op zoek naar een stevig rolluik Den Bosch en omstreken rondrijden is niet nodig. Bij onze showroom in Best vindt u alles dat u nodig heeft om tot een goede keuze te komen. Niet alleen kunt u kiezen welke kleur de lamellen hebben, maar ook de omkasting is in vele kleuren beschikbaar. Om even bij de omkasting te blijven, hier kunt u kiezen uit twee verschillende stijlen: sierlijk rond of fraai afgeschuind. Tot slot heeft u dan ook nog de keuze als het op de bediening van de rolluiken aankomt. U kunt er voor kiezen deze handmatig te bedienen, maar het is ook mogelijk dit elektrisch te laten gebeuren. Dan wel met een schakelaar, een tijdklok of een afstandsbediening. Bij bediening met een tijdklok heeft u dan nog een extra stukje veiligheid. Bent u op vakantie, dan laat u de klok de luiken op bepaalde tijden naar beneden doen.

Contract

Contact opnemen is eenvoudig via onderstaand formulier. Vul de velden in en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook direct bereiken op 0499 – 464 569 of kom langs in onze showroom.

Uw naam *

Uw email *

Uw telefoonnummer *

Uw woonplaats *

Onderwerp

Uw bericht

Privacyverklaring *

captcha

Route naar onze showroom