Screens Eindhoven

Uitgebreide showroom
Kwaliteit-A materiaal en diensten
Previous
Next
Achterkant showroom

De mooiste screens bij Das & Vlasssak zonwering

Bent u op zoek naar mooie screens voor uw ramen? U zult nergens een grotere keuze vinden dan bij Das & Vlassak Zonwering. Wij verkopen screens van hoge kwaliteit, die we u in maar liefst 90 verschillende kleuren kunnen leveren. Screens zijn een perfecte manier van zonwering waarbij niet alleen de zon buiten uw huis blijft, maar ook mensen van buiten niet uw huis in kunnen kijken.

Screens Eindhoven

Er zijn verschillende manieren om zonwering op uw huis aan te brengen. Een screen is daarbij een van de meest prettige. Screens ogen modern en voegen iets toe aan de uitstraling van uw huis. Een screen is op slechts enkele centimeters afstand van uw raam gemonteerd en ziet er daardoor ook erg strak uit. Onze screens houden de zon voor u buiten. Daarbij is een belangrijke reden voor mensen om een screen te nemen de privacy die een dergelijke zonwering u biedt. Screens zijn namelijk gemaakt van een speciaal soort stof, die het u mogelijk maakt om naar buiten te kijken, maar die ervoor zorgt dat er niemand bij u naar binnen kijkt.

Screens in verschillende kleuren en stijlen

We verkopen bij Das & Vlassak Zonwering, alsmede in onze webshop Zonweringexclusief.nl, twee verschillende soorten screens. Het gaat hier om standaard screens en zogeheten Ritz-screens. Screens in de laatstgenoemde categorie onderscheiden zich van de andere screens door de windvastheid. Ook verkopen we screens van verschillende soorten stof. De stoffen verschillen in de manier waarop de ene soort stof meer licht en warmte doorlaat. We staan altijd voor u klaar om samen met u te bekijken welk soort screen het beste bij uw situatie past. Als u in uw zoektocht naar de ideale screens Eindhoven aandoet, raden we u aan eens bij onze showroom in Best langs te komen. We bieden het grootste assortiment en de beste service in de regio Eindhoven, Oirschot, Veldhoven, Valkenswaard en Geldrop.

Contract

Contact opnemen is eenvoudig via onderstaand formulier. Vul de velden in en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook direct bereiken op 0499 – 464 569 of kom langs in onze showroom.

  Uw naam *

  Uw email *

  Uw telefoonnummer *

  Uw woonplaats *

  Onderwerp

  Uw bericht

  Privacyverklaring *

  captcha

  Route naar onze showroom