Terrasoverkapping Tilburg

Uitgebreide showroom
Kwaliteit-A materiaal en diensten
Previous
Next
Achterkant showroom

Geniet op uw terras met een terrasoverkapping

Met een mooie, stevige overkapping van Das & Vlassak zonweringen kunt u altijd genieten van uw terras, zelfs als het weer eigenlijk niet perfect is. U hoeft dan ook uw terrasmeubilair niet van uw terras te halen als er een keer een buitje losbreekt. U vindt een mooie terrasoverkapping voor Tilburg bij Das & Vlassak, een bedrijf dat al ruim 30 jaar actief is op het gebied van zonweringen. We raden u aan gewoon eens op uw gemak onze terrasoverkappingen voor Tilburg te komen bekijken. Ook als u in Goirle, Hilvarenbeek, Oisterwijk of Moergestel woont bent u natuurlijk van harte welkom bij Das & Vlassak. We hebben ons gehele assortiment online staan, maar u kunt ook een keer langskomen bij onze showroom in Best.

De mooiste terrasoverkappingen voor Tilburg

Op zoek naar een mooie overkapping voor Tilburg? In onze webshop en onze showroom vindt u altijd de mooiste zonweringen bij elkaar. Bij ons vindt u een zonwering van kwaliteit, waarmee we uw verwachtingen hopen te overtreffen. Als u een keer langskomt in onze showroom, dan laten we u op ware grootte zien welke producten wij allemaal voor u hebben. U kunt dan onze kleuren en materialen bekijken, waarbij we er ook altijd voor zorgen dat u de verschillende soorten bediening eens kunt uitproberen. Samen met u bekijken we welke maten u nodig heeft, waarna wij ervoor zorgen dat uw nieuwe terrasoverkapping geheel op maat wordt gemaakt.

Op zoek naar een mooie overkapping?

Bent u woonachtig in Goirle, Oisterwijk, Moergestel of Hilvarenbeek? Dan raden we u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Das & Vlassak. Bij ons vindt u bekende merken als Verano en Somfy, bedrijven die altijd de hoogste kwaliteit leveren. Daarnaast verkopen we ook merken die iets minder bekend zijn, zodat u ook eens bekijken wat deze merken u te bieden hebben. Alle producten die wij verkopen zijn van de hoogste kwaliteit, zodat u vele jaren van uw mooie terrasoverkapping kunt gaan genieten!

Contract

Contact opnemen is eenvoudig via onderstaand formulier. Vul de velden in en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook direct bereiken op 0499 – 464 569 of kom langs in onze showroom.

  Uw naam *

  Uw email *

  Uw telefoonnummer *

  Uw woonplaats *

  Onderwerp

  Uw bericht

  Privacyverklaring *

  captcha

  Route naar onze showroom