Zonwering Den Bosch

Uitgebreide showroom
Kwaliteit-A materiaal en diensten
Previous
Next
Achterkant showroom

Das & Vlassak, voor het grootste assortiment zonwering

We houden allemaal van de zon, maar er zijn ook wel momenten dat we zouden willen dat deze iets minder fel ons huis binnen schijnt. Das & Vlassak heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van zonwering, waarvan we zeker weten dat er iets tussen zit dat bij uw huis en stijl past. Neem hiervoor eens een kijkje in onze webshop, Zonweringexclusief.nl, of kom langs in onze moderne showroom in Best!

Zonwering Den Bosch

De zon buiten het huis houden is iets dat al een vraagstuk is sinds de ramen waren uitgevonden. Heden ten dage zijn er meerdere soorten zonwering, die allemaal hun eigen voordelen met zich meebrengen. Neem bijvoorbeeld onze zonneschermen, ook wel knikarmschermen genaamd, waarmee u niet alleen de zon buiten het huis kunt houden, maar waar ook uw terras aangenaam koel mee blijft. Onze markiezen roepen een nostalgische sfeer op die zowel bij oude huizen als nieuwbouw past. We hebben ook stevige screens, die de zon weren en u extra privacy geven. En dan zijn er nog onze fraaie uitvalschermen, die ook zeer effectief zijn. Dit is een greep uit ons assortiment buitenzonwering. Ook voor binnenzonwering, zoals de mooiste rolgordijnen en plisségordijnen, zult u bij ons een ruime keuze terugvinden.

Op zoek naar zonwering Den Bosch? Bij ons vindt u iets naar uw smaak!

Woont u in de regio Den Bosch, Boxtel, Schijndel, Veghel of Sint-Oedenrode, kom dan eens langs bij onze showroom. We hebben hier onze verschillende soorten zonwering voor u uitgestald, zodat u op uw gemakt kunt bekijken wat het beste bij u past. Ons ervaren team neemt de verschillende opties graag eens met u door en kan adviezen geven voor wat er het beste bij uw huis of bedrijf past. Of kijk eens in onze webshop, waar u ons volledige assortiment eveneens terugvindt. Neem de verschillende opties eens door en kies de soort zonwering en uitvoering waar u het beste gevoel bij krijgt.

Contract

Contact opnemen is eenvoudig via onderstaand formulier. Vul de velden in en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook direct bereiken op 0499 – 464 569 of kom langs in onze showroom.

  Uw naam *

  Uw email *

  Uw telefoonnummer *

  Uw woonplaats *

  Onderwerp

  Uw bericht

  Privacyverklaring *

  captcha

  Route naar onze showroom