Wie op zoek is naar zonwering, binnen of buiten, doet er goed aan om even naar Best te rijden. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een regionale expert en wij bieden voor elk raam en iedere ruimte dé perfecte oplossing!

Premium partner Verano®

Wij zijn premium partner van A-merk Verano® en service en kwaliteit staan in onze dienstverlening centraal. Je bent van harte welkom in onze showroom voor een uitgebreid advies van een van onze specialisten. Heb je een vraag? Bel ons of stuur een e-mail. Wij zijn er voor je!

5.0

TOP bedrijf!

Kwalitatieve zonwering laten plaatsen door Das & Vlassak. Uitstekende begeleiding bij het uitzoeken en de verdere afhandeling. Het plaatsen verliep heel zorgvuldig en spoedig. De plaatsers overleggen goed met je, maken weinig “rommel” en ruimen de rommel vervolgens ook netjes op. Dat hebben we ook wel eens anders gezien. TOP bedrijf!

⭐⭐⭐⭐⭐

Dennis Mollen
5.0

Echt de moeite waard

Echt een super bedrijf. Je word er heel goed geholpen door mensen die weten waar ze over praten. En in de geheel nieuwe showroom kunnen ze veel laten zien. Ze hebben werkelijk alles op het gebied van zonweringen rolluiken binnen vitrage afdaken enz. En voor een eerlijke prijs.
Echt de moeite waard om een keer een bezoek te nemen in de showroom.

⭐⭐⭐⭐⭐

Edwin Putmans

Benieuwd wat anderen
over ons zeggen?

Wij vinden het erg belangrijk dat je een fijn gevoel bij ons hebt en doen daarom altijd
ons uiterste best voor je. De ervaringen spreken voor zich!