Garagedeuren Den Bosch

Uitgebreide showroom
Kwaliteit-A materiaal en diensten
Previous
Next
Achterkant showroom

Stevige en veilige garagedeuren bij Das & Vlassak Zonwering

Ook voor garagedeuren bent u bij Das & Vlassak Zonwering aan het juiste adres. U kunt bij ons ook kiezen voor een rolpoort, dat dezelfde kwaliteiten heeft als een garagedeur, maar waar een grotere ruimte kan worden afgesloten. Beide keuzes zijn geheel inbraakveilig. Niet alleen zijn ze van ijzersterk materiaal gemaakt, ze zijn ook voorzien van een anti-inbraakmechanisme. Mocht een inbreker het in zijn hoofd halen uw deur te proberen open te breken, dan komt hij van een koude kermis thuis. Bij een inbraakpoging schiet de motor van de deur aan en blokkeert hij automatisch. Er is dan geen beweging meer in te krijgen.

Er zitten heel wat voordelen aan onze garagedeur Den Bosch!

Volgens ons maken onze stevige garagedeuren Den Bosch en omstreken een stuk veiliger. U kunt hierdoor met een gerust hart uw auto of ander voertuig in de garage zetten, zonder dat u bang hoeft te zijn dat iemand hierbij kan komen. Dit extra veiligheidsgevoel zal u een hoop rust geven. Daarnaast zijn onze garagedeuren voorzien van obstakeldetectie. Dit houdt in dat u niet bang hoeft te zijn dat er iets of iemand tussen de deur komt te zitten als deze automatisch aan het afsluiten is. Uniek aan onze deuren is dat we deze aan u kunnen leveren in nagenoeg elke kleur die u maar kunt wensen. Zodoende kunt u de deur helemaal aan uw smaak aanpassen en laten passen bij de stijl van uw huis of tuin.

Garagedeuren Den Bosch

Voor een garagedeur Den Bosch en omgeving bezoeken is in onze ogen een goed idee. U vindt in de hele regio Den Bosch, Schijndel, Veghel, Sint-Oedenrode en Boxtel geen enkel ander bedrijf dat een deur kan leveren van onze kwaliteit. Naast de hiervoor genoemde voordelen kunt u bij ons ook kiezen of de deur met de hand, met een schakelaar of met de afstandsbediening opengemaakt wordt. Onze deuren zijn niet alleen stevig, maar ook gebruiksvriendelijk!

Contract

Contact opnemen is eenvoudig via onderstaand formulier. Vul de velden in en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook direct bereiken op 0499 – 464 569 of kom langs in onze showroom.

Uw naam *

Uw email *

Uw telefoonnummer *

Uw woonplaats *

Onderwerp

Uw bericht

Privacyverklaring *

captcha

Route naar onze showroom