Jaloezieen Tilburg

Uitgebreide showroom
Kwaliteit-A materiaal en diensten
Previous
Next
Achterkant showroom

De mooiste jaloezieen van Tilburg

Is het weer eens tijd voor een nieuwe vorm van raamdecoratie? Heeft u die gordijnen al jarenlang hangen en bent u er op uitgekeken, of zijn ze door beschadiging of slijtage aan vervanging toe? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Das & Vlassak. Wij zijn al ruim 30 jaar de expert op het gebied van jaloezieen voor Tilburg, Oisterwijk, Goirle, Hilvarenbeek en Moergestel. We hebben een uitgebreide showroom waar u al onze producten kunt komen bekijken, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om in onze webshop ons gehele assortiment eens door te nemen.

Een jaloezie in Tilburg kopen

Bent u op zoek naar een mooie jaloezie op maat in Tilburg? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Das & Vlassak. Wij hebben in ons assortiment een groot aantal verschillende soorten raamdecoratie klaarstaan, hier behoren natuurlijk ook de mooiste jaloezieen die er te vinden zijn toe. Deze verkopen wij in meerdere verschillende stijlen en kleuren. Neemt u dan ook eens op uw gemak een kijkje welke jaloezie in Tilburg, Oisterwijk, Goirle, Hilvarenbeek en Moergestel het mooiste bij uw interieur zou passen.

Een jaloezie op maat in Tilburg laten maken

Het is bij het aanschaffen van nieuwe raamdecoratie heel belangrijk dat u dit helemaal op maat koopt. Het is niet de bedoeling dat die nieuwe jaloezieen in Tilburg niet lang of breed genoeg zijn en dat u straks met raamdecoratie zit die niet perfect past. Zonwering is er op gemaakt om de zon helemaal uit uw huis of kantoor te houden, wij zorgen er graag voor dat dit ook helemaal perfect gebeurt. Meer weten? Gewoon even contact met ons opnemen. We staan altijd klaar om al uw vragen op dit gebied voor u te beantwoorden.

Contract

Contact opnemen is eenvoudig via onderstaand formulier. Vul de velden in en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook direct bereiken op 0499 – 464 569 of kom langs in onze showroom.

Uw naam *

Uw email *

Uw telefoonnummer *

Uw woonplaats *

Onderwerp

Uw bericht

Privacyverklaring *

captcha

Route naar onze showroom