Lamellen Tilburg

Uitgebreide showroom
Kwaliteit-A materiaal en diensten
Previous
Next
Achterkant showroom

De mooiste lamellen van Tilburg

Bij Das & Vlassak bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar de mooiste lamellen van Tilburg, Oisterwijk, Goirle, Hilvarenbeek en Moergestel. We hebben al ruim dertig jaar ervaring met alles op het gebied van raamdecoratie en helpen u graag in uw zoektocht naar de juiste lamellen voor uw huis of kantoor. Wij verkopen bijvoorbeeld verticle lamellen in Tilburg, waarbij u er altijd op kunt rekenen dat u bij ons in het assortiment de beste merken aantreft. We verkopen lamellen op maat in Tilburg en raden u aan om eens langs te komen in onze showroom als u meer wilt weten over de producten die wij verkopen.

Op zoek naar lamellen op maat in Tilburg?

Bij Das & Vlassak vinden we het belangrijk dat onze klanten precies die vorm van raamdecoratie krijgen waar ze blij van worden. Vandaar ook dat wij een zeer ruim assortiment aan bijvoorbeeld lamellen klaar hebben liggen, louter van de beste merken. Als u bij ons lamellen koopt kunt u er op rekenen dat dit producten zijn die met de grootste zorg zijn gemaakt. Wij zorgen er dan graag voor dat uw lamellen op maat worden gemaakt en keurig bij u worden opgehangen. Zo weet u zeker dat u lang van die nieuwe lamellen kunt gaan genieten. Wilt u de lamellen liever zelf ophangen? Dan zorgen wij ervoor dat u gedetailleerde instructies krijgt over hoe u dit het beste kunt doen.

Meer weten over onze raamdecoratie?

Als u meer wilt weten over de raamdecoratie die we bij Das & Vlassak verkopen, dan raden wij u aan om gewoon een keer in ons assortiment te komen kijken. U kunt ook altijd even contact met ons opnemen. We beantwoorden graag al uw vragen en helpen u met alle plezier aan de raamdecoratie die helemaal bij uw stijl past. Of het dan gaat om verticle lamellen voor Tilburg, Oisterwijk, Goirle, Hilvarenbeek en Moergestel of om een andere vorm van decoratie, dat maakt niet uit. Alle producten die wij verkopen zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Contract

Contact opnemen is eenvoudig via onderstaand formulier. Vul de velden in en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook direct bereiken op 0499 – 464 569 of kom langs in onze showroom.

Uw naam *

Uw email *

Uw telefoonnummer *

Uw woonplaats *

Onderwerp

Uw bericht

Privacyverklaring *

captcha

Route naar onze showroom