Terrasoverkapping Den Bosch

Uitgebreide showroom
Kwaliteit-A materiaal en diensten
Previous
Next
Achterkant showroom

Geef u tuin een make over met een terrasoverkapping

Wilt u eens wat nieuws in uw tuin, overweeg dan eens een terrasoverkapping te plaatsen. Met behulp van een terrasoverkapping, ook prima geschikt voor horecagelegenheden, creëert u een plek waar u geen last zult hebben van extreme weerselementen. Bij felle zon zit u lekker beschut, terwijl ook een regenbuitje geen roet in het eten zal gooien als u in de tuin zit.

Terrasoverkapping Den Bosch

Gaat u voor een terrasoverkapping Den Bosch en omstreken afstruinen, dan raden we u aan om een keer naar onze showroom in Best te komen. Hier kunnen we u alles vertellen over het overkappen van uw terras. We hebben hier veel ervaring mee en kunnen u alle ins en outs uitleggen. We denken dat een mooie overkapping Den Bosch een beetje kan verfraaien. In onze showroom kunnen we u voorbeelden van overkappingen laten zien. U ziet dan de stevige, duurzame materialen waar de overkappingen van gemaakt zijn. We leggen u uit wat er allemaal met een overkapping mogelijk is en kunnen dan samen bekijken hoe we uw overkapping het beste uit kunnen voeren. Das & Vlassak Zonwering heeft vele jaren ervaring met overkappingen en kan u dan ook op elk gebied van dienst zijn.

De beste overkapping voor uw situatie

Bij het bouwen van een overkapping komt een aantal stappen kijken. Om te beginnen kunt u aan ons, of in onze webshop, aangeven hoe groot de overkapping moet zijn. Hierna kunt u de kleur uitkiezen die het beste bij uw tuin past, gevolgd door een keuze voor het soort polycarbonaat platen dat u wilt gebruiken. Daarna bekijken we nog welk gootprofiel en het soort verlichting u graag ziet, waarna u nog uit een aantal extra opties kunt kiezen. U ziet, als u in de regio Den Bosch, Boxtel, Schijndel, Veghel of Sint-Oedenrode woont, is Das & Vlassak het beste adres voor een mooie terrasoverkapping. Bij ons vindt u altijd een mooie overkapping Den Bosch!

Contract

Contact opnemen is eenvoudig via onderstaand formulier. Vul de velden in en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook direct bereiken op 0499 – 464 569 of kom langs in onze showroom.

  Uw naam *

  Uw email *

  Uw telefoonnummer *

  Uw woonplaats *

  Onderwerp

  Uw bericht

  Privacyverklaring *

  captcha

  Route naar onze showroom