Zonnescherm Den Bosch

De stijlvolle zonneschermen van Das & Vlassak

Voor een mooi zonnescherm Den Bosch en omstreken bezoeken is een prima idee. Bij Das & Vlassak Zonwering in Best vindt u namelijk een ruim assortiment mooie zonneschermen in alle soorten en maten. Deze schermen, ook wel knik-armschermen genoemd, zijn een van de meest bekende manieren van zonwering. Met een zonnescherm houdt u de zon niet alleen buiten uw huis, ook uw terras is met een mooi zonnescherm van Das & Vlassak Zonwering een stuk aangenamer op hete zomerdagen.

Zonneschermen Den Bosch
Wij denken dat mooie, strakke zonneschermen Den Bosch en omstreken enorm verfraaien. Van een zonnescherm zult u lang plezier hebben. De schermen die u in onze showroom terugvindt zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens stevig en door het gebruikte materiaal zeer duurzaam. Het doek is bij ons in meerdere verschillende kleuren te verkrijgen. Ons Verano-assortiment is bijvoorbeeld beschikbaar in een groot aantal zogeheten RAL-kleuren. Met behulp van deze kleuren kunt u uw zonnescherm helemaal aanpassen aan uw persoonlijke smaak. Wilt u een zonnescherm hebben voor een voetbalkantine, dan is dat natuurlijk een stuk mooier in de kleuren van uw club! Via onze website kunt u bij Versano gratis kleurstalen aanvragen, zodat u goed kunt zien hoe de kleuren er in het echt uitzien. Woont u in de omgeving van Den Bosch, Boxtel, Schijndel, Veghel of Sint-Oedenrode, dan loont het de moeite om eens bij onze showroom langs te komen en hier de grote verscheidenheid aan kleuren te komen bekijken.

Een zonnescherm: duurzaam en stijlvol
Als u in uw zoektocht naar een mooi, stevig zonnescherm Den Bosch en omstreken gaat bezoeken, kom dan eens langs in onze showroom in Best. U kunt dan ook bekijken welke manier van oprollen van het scherm u het meest aanspreekt. Het scherm kan handbediend worden, maar ook elektrisch opgerold worden met behulp van een Somfy-motor. Deze motor is dan nog uit te breiden met een afstandsbediening of zon- windautomaat.