Zonwering Eindhoven

Uitgebreide showroom
Kwaliteit-A materiaal en diensten
Previous
Next
Achterkant showroom

Het meest complete assortiment zonwering voor Eindhoven en omstreken

Das & Vlassak is hét adres voor een zeer uitgebreid assortiment zonwering. Bij ons vindt u alles op het gebied van raamdecoratie, binnen- en buitenzonwering, rolluiken, shutters, garagedeuren en meer. We staan graag voor u klaar met advies, zowel in onze uitgebreide showroom als in onze speciale webshop, die u kunt vinden op www.zonweringexclusief.nl.

Zonwering Eindhoven en omstreken

Voor alle soorten zonwering hoeft u niet verder te kijken dan Das & Vlassak Zonwering. De eigenaren van het bedrijf, Peter Das en Wilco Vlassak, hebben samen meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van zonwering, en weten als geen ander welke producten in uw huis of bedrijf het beste tot hun recht komen. We hebben een ruim assortiment binnen- en buitenzonwering voor u klaarstaan, van de grote topmerken, maar ook van kleinere budgetmerken. Uiteraard garanderen we bij alle producten die we verkopen wel dat dit allemaal van de hoogste kwaliteit is.

Verschillende soorten zonwering in ons assortiment

We hebben verschillende soorten zonwering voor u in ons assortiment. Op het gebied van binnenzonwering hebben we allerlei soorten gordijnen, zoals rolgordijnen, paneelgordijnen en lamellen. Elk van deze soorten is verkrijgbaar in verschillende merken, formaten en kleuren. Bent u bij ons op zoek naar buitenzonwering, dan kunt u kiezen uit knikarmschermen, markiezen, screens en uitvalschermen. Nostalgische markiezen zijn een aanwinst voor elke gevel, terwijl ons brede aanbod zonneschermen voor elk doel een oplossing heeft!

Meer informatie over onze zonneschermen

Wanneer u in uw zoektocht naar zonwering Eindhoven en omstreken aandoet, dan raden we u aan onze showroom in Best eens te komen bezoeken. We zijn de meest complete aanbieder in de regio Eindhoven, Veldhoven, Oirschot, Valkenswaard en Geldrop, maar ook tot ver daarbuiten zijn onze kwaliteit en service bekend. In onze showroom kunt u de verschillende modellen in meerdere uitvoeringen bekijken, en kunnen we samen met u een plan op maat maken. Maar ook in onze webshop vindt u ons complete assortiment zonwering!

Contract

Contact opnemen is eenvoudig via onderstaand formulier. Vul de velden in en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook direct bereiken op 0499 – 464 569 of kom langs in onze showroom.

  Uw naam *

  Uw email *

  Uw telefoonnummer *

  Uw woonplaats *

  Onderwerp

  Uw bericht

  Privacyverklaring *

  captcha

  Route naar onze showroom