Terrasoverkappingen

Met een terrasoverkapping van Das en Vlassak zonweringen geniet u veel langer van het buitenleven. In het voor- en naseizoen bied een terrasoverkappingen beschutting tegen de regen en wind, en door het glas/polycarbonaat heen geeft de zon voldoende warmte om er al heerlijk te kunnen genieten van de voor- en najaarszon.

Terrasoverkapping
U hoeft niet meer te slepen met kostbare tuinmeubelen of ze af te dekken met plastic. Uw meubelen kunnen alle seizoenen op hun plek blijven staan doordat ze zijn beschut tegen weer en wind.

Met een terrasoverkapping van Das en Vlassak Zonwering is het optimaal genieten…

De terrasoverkapping is gemaakt van aluminium, u heeft de keuze uit glasdiktes van (5.5.2) of (4.4.2) helder glas. Ook kunt u kiezen voor polycarbonaat platen (16mm), deze zijn leverbaar in opaal of helder. het framewerk is standaard leverbaar in de kleuren RAL 9001(ivoor), wit en VS716 (antraciet structuurlak).

Extra: verlichting, verwarming en winddichte afsluiting

De terrasoverkapping is uit te breiden met vele extra opties waardoor u nóg meer van uw overkapping kunt genieten, bijvoorbeeld een verandazonwering, verlichting, terrasverwarmer, glaswanden of Ritz Screen. Met deze laatste twee opties kunt u uw overkapping winddicht afsluiten.

Volledige aansluiting en nette afwerking

Wij werken uw terrasoverkapping altijd volledig af. Dat wil zeggen dat wij de verlichting aansluiten, de afvoer wordt aangesloten op het riool en als u dit zelf niet wilt doen wordt uw terras weer netjes dicht bestraat. U hoeft na afloop dus geen loodgieter, elektricien of stratenmaker te laten komen, of zelf aan de slag te gaan.