Garagedeuren

De garagedeuren van Das en Vlassak Zonweringen zijn gemaakt van de allerbeste materialen, ze zijn robuust en tochtvrij, zo krijgt u een goed geïsoleerde inbraakwerende garage. Als een inbreker de garagedeur probeert te openen, activeert de motor zichzelf en blokkeert de garagedeur. Ook is de motor uitgerust met een verfijnde obstakeldetectie, zodat er niets bekneld kan raken tussen de garagedeur.

Garagedeur met ronde vensters

De garagedeur wordt precies op maat gemaakt zodat deze naadloos past in uw garage. Ook heeft u de keuze uit verschillende panelen en is hij leverbaar in alle RAL kleuren. Op de garagedeur zit een speciale weersbestendige coating.

De garagedeur bedient u met de hand of elektrisch met schakelaar aan de muur. Als extra optie kunt u er voor kiezen om uw garagedeur op afstand te bedienen. Zo kunt u als u aan komt rijden, met één druk op de knop uw garagedeur automatisch openen en sluiten. Dit gaat snel en geruisloos. Comfortabeler, veiliger en gemakkelijker kan niet.

Rolpoorten

Een rolpoort is een sterke, veilige en praktische oplossing om grote openingen af te sluiten of als goed alternatief voor een garagedeur. Hij werkt als een rolluik, maar dan groter. Doordat de lamellen opgerold worden in de bak heeft u geen plafondinstallatie nodig. Ook is een rolpoort, net als de garagedeur, inbraakwerend.

IMG-20150820-WA0004

De rolpoort wordt precies op maat gemaakt, zodat deze naadloos past in uw af te sluiten ruimte. Hij is leverbaar in vele kleuren.

Contact

Neem contact met ons op voor meer informatie en prijzen:

  Uw naam *

  Uw telefoonnummer *

  Uw email *

  Uw woonplaats *

  Eventueel aanvullende informatie

  Privacyverklaring *

  captcha